guideinfo.dk

Problemer med login på Outlook? Her er 3 ting du kan prøve

Gå til loginsiden for Outlook her: https://login.live.com/login.srf

I dag har de fleste mennesker en e-mailadresse, hvor de kan både modtage og sende e-mails. Det er ganske enkelt blevet den foretrukne form for kommunikation i rigtigt mange henseender. Hvis du gerne vil have det optimale ud af dit e-mailsystem, kræver det naturligvis, at du vælger et system af høj kvalitet. Derfor har mange privatpersoner såvel som virksomheder valgt Outlook.

For at kunne anvende Outlook, kræver det naturligvis, at du kan logge på systemet med dit Outlook login. Hvis du oplever udfordring med at logge ind, skal du dog ikke fortvivle. I det nedenstående giver vi dig X gode råd om, hvad du kan prøve.

1: Lås din konto op

Microsoft, som er producenten af Outlook, prøver altid at holde øje med mistænkelig adfærd. Hvis Microsoft tror, at din konto er blevet hacket, vil teamet derfor låse din konto. Det kan blandt andet være tilfældet, hvis du pludselig logger på din konto i udlandet.

På samme måde kan Microsoft også låse din konto, hvis teamet vurderer, at kontoen bliver brugt til formål, der ikke overholder Outlooks retningslinjer.

Hvis du modtager en melding om, at din konto er blevet låst, kan du dog heldigvis fikse det. I så fald skal du trykke på ”Log på for at låse op”. Herefter vil du modtage en sikkerhedskode.

Sikkerhedskoden kan blive sendt til et hvilket som helst telefonnummer. Derfor er det heller ikke nødvendigt, at det oplyste telefonnummer er knyttet til din konto.

Det er heller ikke noget krav, at telefonen har adgang til internettet. Den skal blot være i stand til at modtage en SMS.

Når du har modtaget en sikkerhedskode via telefon, skal du have lavet en ny adgangskode. Det er altid en god idé, at du laver en stærk adgangskode, der er svær at gennemskue for hackere.

2: Få en ny adgangskode

Hvis du oplever, at din adgangskode ikke virker, skal du først sikre dig, at du bruger det rette brugernavn, når du anvender dit Outlook login.

Hvis du har sikret dig, at du bruger det rette brugernavn til dit Outlook login, kan du i stedet anmode om en sikkerhedskode.

For at få en sikkerhedskode, skal du gå til ”Gendannelse af din konto”. Herefter skal du følge de skridt, som systemet præsenterer dig for. Bagefter vil du have en ny adgangskode til dit Outlook login,

3: Prøv en anden Microsoftkonto

Hvis du oplever, at du pludselig ikke kan bruge dit Outlook login, kan det nogle gange skyldes selve servicen. Derfor er det en god idé at teste, om du kan logge på din Microsoftkonto. Det gør du ved at gå ind på login.live.com.

Hvis du godt kan logge på din Microsoftkonto, men ikke din Outlook, skyldes problemet formentlig selve servicen.

Derfor kan du med fordel besøge Microsoft 365 Personal Status-siden. Her bør du se et grønt tjekmærke ved siden af Outlook.com.

Hvis servicestatussen er i orden, men du stadig ikke kan logge ind, er der muligvis tale om et lokalt problem. I så fald er det en god idé at vente et stykke tid og så prøve at logge ind igen.

Gå til loginsiden for Outlook her: https://login.live.com/login.srf