guideinfo.dk

Problemer med login på Instagram? Her er 2 ting du kan prøve

Login på Instagram her: https://www.instagram.com/accounts/login/?

Oprindeligt blev Instagram etableret tilbage i år 2010. To amerikanske softwareudviklere ønskede at skabe en app, der kunne gøre det nemmere at dele billeder fra mobiltelefonen. Siden hen er konceptet vokset utroligt meget og i dag er Instagram en milliardforretning.

Det er blevet estimeret, at cirka halvdelen af alle danskere har Instagram. Hvis du er en af dem, kan det også være, at du har oplevet udfordringer med at logge på appen. I så fald er du kommet til dette sted. I det følgende giver vi dig 2 gode råd til, hvad du kan gøre, hvis du har udfordringer med at logge på Instagram.

1: Hvis du har glemt din adgangskode til dit Instagram login

Hvis du oplever, at der er problemer med dit Instagram login, kan det muligvis skyldes, at du har glemt adgangskoden. Ofte er det nemt at opdage denne fejl, da systemet vil fortælle dig, at brugernavnet og adgangskoden ikke passer sammen.

Hvis du har glemt adgangskoden til dit Instagram login, kan du nulstille adgangskoden ved hjælp af enten:

  • Din mailadresse
  • Dit telefonnummer
  • Din Facebookprofil

Hvordan du skal gribe nulstilling an, kommer an på, hvorvidt du har en Androidtelefon eller en iPhone. Hvis du har en Androidtelefon, skal du anvende følgende fremgangsmåde:

  • Du skal starte med at åbne din Instagram-app, hvis du skal nulstille din adgangskode. Herefter skal du trykke på ”Få hjælp til at logge på”. Denne knap finder du lige under ”Login” på loginskærmen.
  • Herefter skal du indtaste dit brugernavn, din e-mail, dit telefonnummer eller vælge ”Log på med Facebook”. Herefter skal du blot trykke på ”Næste” og følge vejledningen på skærmen.

Hvis du derimod har en iPhone, skal du i stedet trykke på ”Glemt adgangskode”. Denne kommandovej finder du ovenover ”Log på” på loginskærmen.

Herefter skal du trykke på enten ”Brugernavn” eller ”Telefon”. Herefter skal du indtaste din mailadresse, brugernavn eller telefonnummer. Bagefter skal du trykke på ”Næste” og følge vejledningen.

2: Hvis du har glemt dit brugernavn til dit Instagram login

Måske er det ikke adgangskoden, der forhindrer dig at bruge dit Instagram login, men i stedet brugernavnet. Det kan for eksempel være, at du enten har glemt dit brugernavn, eller at du ikke kan finde din konto, efter at du har indtastet det.

Hvis du oplever udfordringer med dit brugernavn, bør du starte med at kontrollere, at du har indtastet dit brugernavn korrekt. Det er især vigtigt, hvis dit brugernavn indeholder gentagne tegn. Her er det nemt at komme til at lave en slåfejl.

Det er også vigtigt, at du ikke anvender @, når du logger på Instagram. Det er i stedet en funktion, som du kan bruge til at tagge andre profiler, når du er logget ind med dit Instagram login.

Hvis du ikke kan huske dit brugernavn, kan du eventuelt tjekke den mail, som du fik tilsendt, da du oprettede Instagram. Her fremgår dit brugernavn.

Hvis din familie eller ven følger dig, kan du også bede dem om at tjekke, hvad du hedder på Instagram.

Login på Instagram her: https://www.instagram.com/accounts/login/?