guideinfo.dk

107 interessante og anderledes måder at sige hej på engelsk

Hvordan siger man hej på engelsk, når man skal være formel, men også gerne vil formidle entusiasme? Og hvordan hilser man på nogen på engelsk, hvis man aldrig har mødt dem? Er der forskel på hej der og hej du, og hvorfor ændrer den samme hilsen betydning, når den bliver talt på en anden måde? Det er vigtigt at være i stand til at genkende og forstå de forskellige sammenhænge i, hvordan vi siger hej på engelsk. Når alt kommer til alt, ønsker du ikke at være for uformel i et virksomhedsmøde, og du ønsker heller ikke at være for formel, hvis du siger hej til nære venner.

Denne artikel vil undersøge de mange måder, vi sig hej på engelsk og vil se på det uudtalte og subtile væld af betydninger, der ledsager vores hilsner, og hvordan du kan lære at genkende og bruge dem.

Og hvis du har brug for at vide, hvordan man siger hej på forskellige sprog , det har vi også skrevet et indlæg til.

Hvordan siger man egentlig “hej” og “hej” på engelsk? “Hej” udtales /həˈloʊ/, og “hej” udtales /haɪ/. Begge er udråbstegn; vi udtaler dem stærkt og tydeligt, fordi vi bruger dem til at signalere nogens opmærksomhed.

Men hej og hej kan have ekstra betydning. Dette skyldes, at vi naturligvis intensiverer vores hilsener, hvis vi kender nogen, eller afkøler vores hilsener, hvis vi er usikre på dem.

107 måder at sige hej på engelsk
Det er utroligt, at vi kan udtrykke så meget med en enkelt hilsen!

Lad os gå afslappet
Hilsen – Udtale – Kontekst
Hej hy Vi kender personen godt, og vi ser dem ret ofte
Hej der hy thehr Vi kender personen godt men har ikke set dem så for nylig
Hey hay Vi kender personen meget godt
Hej heh lav Vi kender personen, men ikke så tæt
Hey du hay yoo Vi kender dem så godt, vi kan blive legesyge
Hej (personens navn) hy Vi kender personen og holder meget af ham