Top ti tips til at skrive en god kommentar

F1 Fanatic modtager gerne kommentarer fra både gamle og nye læsere. Den bedste kommentar, der modtages hver dag, vises som dagens kommentar i den daglige oversigt.

For at få mest muligt ud af at kommentere på F1 Fanatic, er her ti hurtige og nemme tips til, hvordan du skriver en god kommentar.

Læs artiklen
Det lyder indlysende, men du vil blive overrasket over, hvor mange kommentarer der kan besvares med ordene “det står i artiklen” .

Svar på artiklen
…i stedet for bare overskriften.

Læs de andre kommentarer
Det er ganske vist ikke altid let, især hvis der er flere hundrede af dem. Men hvis du har et spørgsmål at stille, kan du finde ud af, at nogen allerede har besvaret det.

Gør det klart, hvem du svarer
På F1 Fanatic kan du henvende dig dine kommentarer til registrerede brugere. Dette meddeler dem, at de er blevet nævnt i en kommentar. For information om, hvordan du gør dette, se her:

Hvordan giver jeg andre F1 Fanatic-brugere besked, når de svarer til dem?
Brug returtasten strong>
Intet afholder læserne som en mur af tekst. Hvis du anstrenger dig for en lang kommentar, så brug et øjeblik på at sikre, at den er fordelt i afsnit for at øge dens chancer for at blive læst.

Undgå sarkasme
Sarkasme er let opdaget i tale, men sværere at bruge på skrift. Hvis du ikke påpeger, når du er sarkastisk, er der en god chance for, at andre vil tage det alvorligt.

Undgå unødvendige akronymer
Du kan tage det for givet alle vil vide, hvad ‘F1’ står for. Men pas på med at forvirre folk ved at bruge akronymer, når de ikke er nødvendige, eller når det ikke er indlysende, hvad de står for.

Brug fakta
Når det bruges i sammenhæng, vil du finde statistikker, citater, eksempler og relevante links til troværdige kilder vil gøre det lettere for andre at værdsætte dit synspunkt.

Forveksle ikke fakta med meninger
Ikke alle kan dele din mening. At klage over, at andre mennesker ikke er enige med dig, kommer dig ikke ret langt. Men at forklare, hvorfor du er uenig, er et godt udgangspunkt for en diskussion.

Vær ikke Captain Caps Lock
Ingen kan lide at blive råbt ad.