guideinfo.dk

Problemer med login på Hotmail? Her er 3 ting du kan prøve

Gå til loginsiden for Hotmail her: https://login.live.com/login.srf

I dag foregår rigtigt meget kommunikation via e-mail. Det gælder både i erhvervslivet såvel som privatlivet. Derfor har langt størstedelen af alle danskere også en e-mailadresse. Der findes flere forskellige e-mailsystemer, men rigtigt mange mennesker har valgt at få en såkaldt Hotmail. Det er en e-mailløsning, der er blevet udviklet af Microsoft.

Hvis du har en Hotmail, har du også et Hotmail login. Men måske har du oplevet, at dit Hotmail login ikke virker? I så fald bør du helt klart læse videre. Her præsenterer vi dig for X løsninger, som du kan forsøge dig med.

1: Hvis din adgangskode ikke virker

Hvis du oplever et af følgende scenarier:

  • Du har glemt din adgangskode
  • Din adgangskode fungerer ikke
  • Du oplever udfordringer med dine bekræftelseskoder

Kan det meget være vel være nødvendigt, at du nulstiller eller genopretter din konto. Hvis du har glemt din adgangskode, kan du ofte nøjes med at trykke på ”Glemt adgangskode”. Herefter skal du blot følge systemets trin.

Hvis du derimod oplever, at din adgangskode ikke fungerer. Eller hvis du ikke kan anvende de bekræftelseskoder, som du får tilsendt, bør du i stedet klikke på ”Gendannelse af konto”. Herefter skal du følge de trin, som systemet præsenterer dig for.

2: Hvis du har glemt din mailadresse

I dag har de fleste mennesker efterhånden flere logins, brugernavne og mailadresser. Derfor er det næsten uundgåeligt, at du på et tidspunkt glemmer loginet til én af dine konti. Hvis du har glemt den mailadresse, der er en del af dit Hotmail login, er der heldigvis råd for sagen.

Hvis du har konfigureret sikkerhedsoplysninger på din Microsoft-konto, kan du ved hjælp af indstillingen finde dit brugernavn. Det gør du ved at slå dit telefonnummer op på dette link: https://account.live.com/username/recover.

Derefter kan du anmode om en sikkerhedskode, der vil blive sendt til det telefonnummer, som du har angivet. Herefter skal du blot følge de trin, som systemet præsenterer dig for.

3: Hvis din konto er blevet låst

Hvis Microsoft mistænker, at din mail er blevet hacket eller anvendt til formål, der strider imod Microsofts retningslinjer, kan din konto blive låst. Det kan godt virke lidt voldsomt at få af vide, at din konto er blevet låst, men heldigvis kan den blive låst op igen.

Hvis din konto er blevet låst, vil du modtage en meddelelse om dette, når du forsøger at logge på med dit Hotmail login. I denne meddelelse er der også en knap, hvor der står ”Log på for at låse op”. Den skal du blot trykke på. Herefter har du mulighed for at modtage en sikkerhedskode.

Du bestemmer selv, hvilket telefonnummer sikkerhedskoden skal sendes til. Derfor behøves det heller ikke være til et nummer, som du har forbundet til dit Hotmail login.

Når du har oplyst et telefonnummer, vil der blive sendt en sikkerhedskode til dig. Denne kode skal du anvende for at lave en ny adgangskode. Herefter kan du logge på med dit Hotmail login igen.

Gå til loginsiden for Hotmail her: https://login.live.com/login.srf