guideinfo.dk

Problemer med login på Gmail? Her er 2 ting du kan prøve

Login på din Gmail her: https://accounts.google.com/login?hl=da

En af de mest anvendte kommunikationsformer i dag er e-mailen. Derfor har langt de fleste mennesker også en e-mailadresse. Faktisk er det ikke unormalt, at et menneske har flere forskellige e-mailadresser. Det kan både være en til jobbet, en til privaten og muligvis også en til eventuelle fritids- eller hobbyprojekter.

Der findes fleres forskellige e-mailsystemer, og her er Gmail et af de mere populære valg. Denne e-mailservice er udviklet af Google. Men selvom servicen er populær, opstår der nogle gange vanskeligheder med den. Blandt andet er dens brugere nogle gange forhindret i at logge ind med deres Gmail login. Hvis du er en af dem, kan du med fordel læse videre. Her får du tre råd, der kan hjælpe dig at logge ind på Gmail.

1: Nulstil adgangskoden til dit Gmail login

En glemt adgangskode er en af de mest hyppige årsager til, at folk ikke kan logge ind med deres Gmail login. Hvis du har glemt adgangskoden til din Gmail, er der heldigvis en løsning. Du kan nemlig nulstille din adgangskode.

At nulstille adgangskoden til dit Gmail login, er relativt simpelt. Først går du ind på ”Kontogendannelse” ved at følge dette link: https://accounts.google.com/signin/v2/recoveryidentifier.

Herefter vil du blive bedt om at besvare nogle spørgsmål. På den måde kan du bekræfte, at det rent faktisk er din konto. Herefter kan du lave en ny adgangskode. Husk at lave en stærk adgangskode, der ikke er nem at gætte for andre.

2: Find din konto, hvis du ikke kan huske din mailadresse

Hvis du lige har oprettet din e-mailadresse, og dermed også dit Gmail login, har du måske glemt, hvad mailadressen nu var. Det kan også være, at du har flere e-mailadresser til forskellige formål, og derfor har glemt navnet på den ene. Uanset årsagen har du i hvert fald mulighed for at finde din e-mailadresse igen.

Det nemmeste er naturligvis, hvis du ved at en kollega, familiemedlem, ven eller lignende har modtaget en e-mail fra den glemte e-mailadresse. I så fald kan vedkommende fortælle dig, hvad e-mailadressen er.

Hvis du ikke kan få løst problemet på denne måde, kan du i stedet finde din konto selv. Det kræver, at du følger dette link: https://accounts.google.com/signin/v2/usernamerecovery?

I søgefeltet skal du enten angive det telefonnummer eller den mailadresse til gendannelse, som du har angivet, da du oprettede mailen. Derudover skal du også bruge det fulde navn, der anvendes på kontoen.

Herefter vil der blive sendt en kode til den mail, eller det telefonnummer, som du har oplyst. Når du indtaster den kode, som du har modtaget, i systemet, vil du kunne søge dit brugernavn frem på en liste.

Hvis du ikke kan finde dit brugernavn på denne måde, kan du i stedet prøve følgende:

  • Forsøg dig med andre telefonnumre eller mailadresser, som du eventuelt kan have angivet som gendannelsesmiddel
  • Måske er der en slåfejl i den mailadresse, som du har oprettet. I så fald kan du prøve at oprette en mailadresse med samme navn – uden slåfejl. Hvis denne konto bliver godkendt, var der en slåfejl i den anden mailadresse
  • Hvis ingen af de ovenstående råd virker, kan du i stedet oprette en ny Gmail. Det er heldigvis gratis

Login på din Gmail her: https://accounts.google.com/login?hl=da