guideinfo.dk

Problemer med login på Facebook? Her er 3 ting du kan prøve

Login på Facebook her: https://da-dk.facebook.com/

Med næsten 3 milliarder brugere er Facebook det største sociale medie i verden. Det gælder i øvrigt også herhjemme, hvor det er estimeret, at cirka 70% af alle danskere mellem 18-89 år har en Facebookkonto.

At Facebook er så udbredt, betyder dog ikke, at du ikke kan løbe ind i visse udfordringer som bruger. Blandt andet kan det være, at du oplever problemer med at logge på med dit Facebook login. I så fald kan du roligt læse videre. Her giver vi dig nemlig tre løsninger, som du kan forsøge dig med, hvis der er problemer med dit Facebook login.

1: Hvis der er udfordringer med din adgangskode til dit Facebook login

I dag har de fleste mennesker rigtig mange adgangskoder. Der er både adgangskoder til din smartphone, din computer, dine mailadresser, sociale medier og så videre. Derfor er det også kun forventeligt, at du fra tid til anden glemmer en adgangskode.

Hvis din hukommelse svigter dig, når det kommer til dit Facebook login, kan du vælge at nulstille din adgangskode. I så fald skal du gå til siden ”Find din konto”. Den finder du ved at følge linket: https://www.facebook.com/login/identify

Herefter skal du indtaste én af de følgende ting, som er tilknyttet dit Facebook login:

  • Mailadressen
  • Telefonnummeret
  • Brugernavnet

Herefter skal du trykke på søg og følge vejledningen på skærmen.

Vær opmærksom på, at du kun kan anmode om en ny adgangskode et vis antal gange om dagen. Facebook har ikke selv oplyst, hvad det maksimale antal er. Men hvis du overstiger det maksimale antal af gange, som du kan nulstille din adgangskode, skal du vente i 24 timer. Først herefter kan du nulstille adgangskoden igen.

2: Gendan din konto via ”Find din konto”

Hvis du oplever problemer med dit Facebook login, kan du også prøve at gendanne din Facebookkonto. Her skal du igen gå ind på ”Find din konto”. Der kommer du ind ved at trykke på følgende link: https://www.facebook.com/login/identify

Herefter skal du følge vejledningen, der kommer op på siden. Det er vigtigt, at du har enten en enhed tilgængelig, som du tidligere har anvendt dit Facebook login på.

På ”Find min konto”, skal du søge efter den konto, som du gerne vil gendanne. Du kan selv væge, om du vil anvende dit navn, mailadresse eller telefonnummer, når du gerne vil søge kontoen frem. Herefter skal du blot følge de trin, der kommer op på skærmen.

3: Gendan din konto via en af dine venner

Du kan også gendanne din Facebookkonto ved hjælp af din vens Facebookkonto. I så fald skal din ven først logge ind på sin Facebookkonto. Herefter skal du gå ind på din profil. Herefter kan du klikke på ”Mere”. Det er en kommandovej, som du finder lige under dit coverbillede.

Herefter skal du enten vælge ”Find hjælp” eller ”Anmeld profil”. Herefter skal du vælge ”Noget andet” og så trykke på ”Næste”. Herefter skal du trykke på ”Gendan denne konto” og så følge de trin, der kommer op på skærmen.

Login på Facebook her: https://da-dk.facebook.com/